FOTO Liviu Covalschi alias Keno Draco, suceveanul care face senzație în lumea filmului din Asia, a venit în România pentru superproducții cinematografice

După mai bine de trei ani în lumea filmului din Asia, suceveanul Liviu Covalschi, cunoscut în cinematografie ca Keno Draco, a venit în România pentru mai multe superproducții cinematografice.

În ultima perioadă, actorul sucevean a obținut câteva premii extrem de importante precum cele din Malaezia și Veneția pentru cel mai promițător de actor de acțiune din lume.

De câteva săptămâni, după mai bine de 15 ani în care și-a desfășurat activitatea în Asia, Keno Draco a revenit în țară și pregătește mai multe proiecte care sunt în colaborare între Hong Kong, România și Hollywood. Proiectele sunt de genul reality show – S.O.D. Next Action Stars și mai multe filme de acțiune.

„Este vorba despre un film care se referă la luptele din cușcă, un fight cage movie, și unul fantastic fantasy, genul The Wizard Hunter”, a declarat Keno Draco.  

Pentru moment, Keno se află la București pentru o lungă perioadă și deja a început pre – producția pentru primul proiect în care este vorba despre cel mai complex show de televiziune care s-a făcut vreodată. Este un reality show, Next Action Stars, în care 10 fete din țări diferite vor fi antrenate de Keno Draco în opt episoade, fiecare episod a câte 45 de minute, în tot ceea ce înseamnă acțiunea de film. Va fi un antrenament precum cel de la forțele speciale combinat cu scenele de acțiune.

La sfârșitul acestor opt episoade, din cele 10 fete vor fi selectate patru, care vor fi actrițe principale în fimul S.O.D. – Begining of the End, un film care are ca temă combaterea criminalității mondiale ce este de necontrolat. Președinții ai mai multor state hotărăsc să creeze o echipă specială, gen Interpol, dar cu jurisdicție mult mai mare, care să lupte și să pună capăt acestei probleme globale.

După aceste două proiecte, Keno Draco va continua filmările la filmul cu luptele din cușcă și la filmul fantastic fantasy, după care se va întoarce în Asia, în Hong Kong pentru a continua alte două proiecte.

„Este vorba despre un proiect Hollyood clasa A și unul este un film de acțiune produs în Hong Kong și alte țări, dar pentru prima dată filmul va fi făcut în totalitate în engleză și cu actori internaționali. Acest film are ca obiectiv schimbarea formatului filmelor de acțiune din Hong Kong. Se dorește ca filmele să fie internaționale și pentru market-ul internațional. Filmul se va chema Hong Kong never dies. Filmările vor avea loc la începutul lui august 2022, după care mă voi întoarce în România pentru a continua un super proiect la care deja se lucrează și este legat de povestea lui Dracula. Mai multe detalii vom vorbi la momentul oportun”, a arătat Keno Draco.

În prezent, actorul sucevean se focalizează pe proiectele S.O.D. Next Action Stars și S.O.D. Begining of the End pentru că sunt proiectele pe care le are în derulare. La aceste două proiecte, Keno Draco colaborează cu Abis Studio și Gabi Antal.

„Colaborăm pentru a realiza ceva ce nu s-a mai făcut, un reality show filmat în totalitate cinematic și la cel mai înalt nivel de acțiune și suspans combinate și îmbinate cu reality show și competiția dintre cele 10 concurente. Urmărim să fie un proiect care va revoluționa reality show-ul internațional”, a mai precizat Keno Draco.

Adauga comentariu