FOTO Loghin, primarul liberal al Rădăuțiului, îi minte cu nonșalanță pe reclamanții de pe Facebook cu promisiuni deșarte: „Este o procedură care se respectă de ani de zile”

Printr-o postare pe Facebook, un tânăr a arătat cum l-a prins pe primarul Rădăuțiului, Bogdan Loghin, cu o minciună în traistă.

În urmă cu două duminici, la data de 5 iunie 2022, tânărul în cauză a sesizat pe rețelele de socializare faptul că șoferii își distrug mașinile prin gropile din municipiul Rădăuți. Acesta a adăugat imagini cu gropile și cu daunele produse.

Descrierea postării respective este următoarea:

„Dl Bogdan Loghin (etichetat profilul personal al primarului) dacă totuși au fost băieții și au astupat cele 2 cratere în care mi-am rupt mașina, era greu să mai astupe și astea? Sau trebuie întâi să își mai rupă cineva mașina și după se iau măsuri? Asta-i România... dar aveți prețuri și așteptări de UE.”

Imediat, în circa 20 de minute, în secțiunea de comentarii și-a făcut apariția edilul Rădăuțiului, Bogdan Loghin. Acesta a garantat că problema va fi rezolvată în ziua următoare, spunând: „Strada nu este plombată. S-au acoperit acele 2 gropi mai mari ca să nu rămână așa pe weekend. Cum să lăsăm așa? Urmează de luni, dacă este vreme, să se plombeze tot”.

Lunea respectivă a trecut, gropile au rămas neplombate. După acea zi de luni a trecut și ziua de marți și cea de miercuri și cea de joi și cea de vineri și ... a venit weekend-ul. Așa se facă că, gropile pe care edilul a spus că le va acoperi luni, au mai prins un weekend.

Timpul nu a stat în loc. A venit următoarea zi de luni, respectiv ce de la data de 13 iunie 2022. Zi de sărbătoare, Lunea Sfântului Duh. În acea zi, cu cruce roșie, munca e un păcat. 

Chiar dacă ieri a fost sărbătoare cu cruce roșie, tânărul nemulțumit de gropile anterior menționate a muncit la publicarea unei noi postări pe Facebook. Tânărul a revenit cu următorul mesaj:

„Primăria Municipiului Rădăuți (etichetată), Bogdan Loghin (neetichetat) a trecut de atunci o săptămână și celelalte gropi încă sunt acolo! Din spusele dl primar trebuiau remediate și celelalte gropi, acum o săptămână. De câte mașini mai aveți nevoie să fie rupte în acele gropi ca să le acoperiți? Chiar nu vă pasă deloc de cetățeni și de mașinile lor? PS: un block nu schimbă nimic.”

Având în vedere „PS-ul” tânărului și faptul că de această dată profilul de Facebook al primarului nu a mai fost etichetat, probabil edilul i-a dat tânărului reclamant BLOCK, așa cum s-au obișnuit să procedeze și simpatizanții politicianului cu cei care își permit să reproșeze ceva conducerii Primăriei Rădăuți.

Adauga comentariu