FOTO Ludovic Orban și-a prăfuit sacoul după ce s-a „ușurat” în noua toaletă de pe șoseaua de centură a Sucevei. Toaleta a fost deschisă special pentru premier

Ieri, 21 iunie 2020, premierul României, Ludovic Orban, a vizitat câteva localități din județul Suceava. Oficial acesta a desfășurat o vizită de lucru, dar neoficial a fost o încercare de a-i salva pe cât se poate imaginea nu prea bună a președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Înaintea conferinței de presă din noua parcare a celui de-al doilea tronson a șoselei de centură ce ocoloște municipiul Suceava, premierul Ludovic Orban a dispărut din peisaj. Acesta a fost însoțit de SPP-iștii săi la toaleta din respectiva parcare.

Parcarea în care a avut loc conferința de presă a premierului Ludovic Orban este închisă în general. Aceasta este deschisă foarte rar, mai exact când se hotărăsc politicienii să țină câte o conferință de presă. Ultima data când acea parcare a fost deschisă, a fost în septembrie 2019 când ministrul Cuc alături de mai mulți trepăduși politici au fost prezenți la un soi de inaugurare a celui de-al doilea tronson de șosea. 

Toaleta din acea parcare este și ea închisă în general.

Cel mai probabil, cu excepția muncitorilor, premierul a fost primul care a folosit respectiva toaletă, de când a fost construită. După ce s-a ușurat, Ludovic Orban și-a făcut din nou apariția în fața camerelor și a ținut conferința de presă. Din toaletă Orban a ieșit cu sacoul murdărit cu praf. Se pare că acesta s-a atins de pereții interiori, care aparent nu erau curați.

Adauga comentariu