FOTO Mai mulți șoferi suceveni de TIR, care mergeau în Bulgaria, au strâns gunoaiele de pe marginea drumului din apropiere de PTF Vama Veche

În această dimineață în spațiul public au fost lăudați mai mulți șoferi de TIR, din județul Suceava, care au strâns gunoaiele de pe marginea unui drum din apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche. În timp ce aceștia, care formau un convoi agabaritic, se aflau în pauză în apropierea punctul de trecere a frontierei spre Bulgaria, au ieșit din camioane și au umplut mai mulți saci cu gunoaiele aruncate de alți conducători auto în șanțurile de pe marginea drumului.

Acțiunea șoferilor suceveni a fost făcută publică pe pagina de Facebook „Sofer de TIR”: „Live din Vama Veche. Acesti soferi din Suceava, parte dintr-un convoi agabaritic ce asteapta sa treaca spre Bulgaria, au strans toate gunoaiele aruncate de automobilisti in sant de-a lungul timpului. Spiritul civic de care au dat dovada in pauza lor de 45 de ore merita dat exemplu. (Scuzati busturile goale; i-am surprins cand tocmai terminasera curatenia, in plin soare de vara.)”

Adauga comentariu