FOTO Mai mulți voluntari suceveni au adus din nou zâmbetul pe buzele celor 10 copii de la Râșca, a căror casă s-a făcut scrum în urma unui incendiu

Fundația Umanitară Nord 2001/ Sânge pentru România a adus astăzi zâmbetul pe buzele celor 10 copii din satul Râșca, a căror casă s-a făcut scrum în urma unui incendiu.

Voluntarii au dus familiei nevoiașe mai multe bunuri pentru a-i ajuta să treacă peste grelele momente pe care le îndură cei 10 copii și părinții lor.

„Astăzi, cu ocazia zilei de 1 Iunie, cei 10 copii din satul Râșca, județul Suceava, au avut din nou motive să se bucure și să zâmbească. Voluntarii Fundației Umanitare Nord 2001/Sânge pentru România Lucian Varariu și Minecan Bogdan, alături de Andrei Iacov - membru al Fundației și Mugurel Duceag - inițiator al campaniei umanitare, au dus familiei grav afectate de incendiul mistuitor încălțăminte, îmbrăcăminte, lenjerii de pat, pături, pilote, jucării, 1 frigider, 1 aragaz și componente electrice pentru noua căsuța pe care îi ajutăm să o construiască.

Mulțumim pentru suport și colaborare, precum și pentru produsele donate Mobispeed SRL prin Borhan Ramona Mihaela - o persoana cu suflet de aur, care ne ajuta neconditionat cu fiecare caz in parte, precum și lui Dan Gherman si Ramona Delia Asofronie, oameni de bine care ne- au contactat pentru donații în urma postării noastre de pe facebook.

Menționăm că până în acest moment pe lângă bunurile alimentare și nealimentare donate familiei, s-a strâns suma de aproximativ 20.000 de lei care va fi folosită pentru achiziționarea celor necesare finalizării casei.

În continuare avem nevoie de suport din partea dumneavoastră pentru a finaliza acest proiect și a readuce liniștea și zâmbetul pe chipul acestei familii greu încercate”, au transmis cei de la Fundația Umanitară Nord 2001/Sânge pentru România.

Puteți susține acțiunile voluntarilor donând orice sumă de bani prin intermediul contului deschis la Unicredit Bank Suceava: 

RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei

RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro

Cod SWIFT/BIC : BACXROBU.

Puteți face donații și pe site-ul Fundatiei www.funord2001.ro, direct cu cardul.

sursa foto: Facebook/ Sânge pentru România

Adauga comentariu