FOTO Membrii PNL Suceava s-au înarmat cu pliante și au „asaltat” municipiul Fălticeni condus de un PSD-ist

Astăzi, membrii PNL Suceava s-au accesorizat cu eșarfe galbene și pliante și au „atacat” municipiul Fălticeni, condus de PSD-istul Cătălin Coman.

Aceștia au profitat de Târgul Mărului, care are loc în Fălticeni, pentru a interacționa cu cetățenii.

Cei de la PNL Suceava au scris „Se vede cu ochiul liber că anul acesta sunt mai puține mere roșii” în descrierea postării în care s-au mândrit cu faptul că sunt uniți, mai ales când e vorba de poze. Descrierea poate fi considerată ca fiind „tendențioasă”.

Această descriere este una destul de ciudată, deoarece nu este menționat direct față de ce sunt mai puține mere roșii anul acesta. Probabil aceștia au intenționat să facă trimitere la faptul că a picat Guvernul PSD și/sau că PSD-iștii suceveni nu au ieșit la împărțit pliante anul acesta. 

Șansele ca respectiva descrieră să fie una non-politică sunt mici, foarte mici, mai ales că tot în descriere a fost scris și „#2020FărăPSD”. Dacă ar fi fost o simplă trimitere la merele de pe tarabe, în poze merele roșii par a fi mai multe decât cele galbene.

În ceea ce îl privește pe primarul Sucevei, Ion Lungu, un lucru chiar se poate vedea cu ochiul liber. Acesta chiar își iubește sucevenii, deoarece nu au apărut poze când pupă și îmbrățișează fălticeneni.


Tot cu ochiul liber se poate observa și faptul că membrii PSD Suceava nu se complică mai deloc să se plimbe prin orașe pentru a împărți pliante și pentru a interacționa cu cetățenii. Sau cel puțin nu se laudă pe Facebook. Probabil venirea premierului Viorica Dăncilă la Suceava de miercuri va da startul PSD-iștilor suceveni.

Adauga comentariu