FOTO Mii de suceveni au participat la parada militară organizată în centrul oraşului de Ziua Națională a României

Oficialităţile sucevene au organizat pentru Ziua Naţională a României, începând cu ora 13.00, o paradă militară în centrul municipiului Suceava, la care au luat parte mii de suceveni.

În faţa acestora au defilat plutoane de militari de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava, Şcoala de Subofiţeri de Jandarmi de la Fălticeni, Colegiul Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava.

Parada militară a s-a desfășurat pe principalul bulevard din municipiul Suceava, punctul de oprire fiind în fața Casei de Cultură.

Festivităţile din acest an organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României au fost mult mai modeste în comparaţie cu ceilalţi ani. Asta deoarece la mijlocul acestei săptămâni, de Ziua Bucovinei (28 noiembrie), autorităţile locale au aprins bradul şi luminile în municipiul Suceava, „furând” practic startul.

Chiar şi aşa, cei mici s-au arătat plăcut impresionaţi de parada militară organizată în centrul Sucevei, promiţând că vor fi prezenţi şi în anii ce vor urma la astfel de manifestări.

Adauga comentariu