FOTO Minciunile Primăriei Suceava i-au determinat pe zeci de suceveni să-și anine chiloții în dezordine prin copacii

Perimetrul din fața blocurilor de pe strada Lazăr Vicol nr. 5 și nr. 7 din municipiul Suceava a ajuns din nou o junglă, după ce Primăria Suceava a desfășurat mediocru proiectul „Modernizarea de la scara blocului”, cu câteva zile înainte de alegerile locale din 2020. După ce Ion Lungu a fost reales edil al municipiului reședință de județ muncitorii și-au strâns utilajele și au plecat din zona sus-menționată. Amintim faptul că municipallitatea și-a adus aminte să marcheze parcarea de pe străzile Lazăr Vicol nr. 5 și 7 abia după ce cotidianul Ziar de Suceava a atras din nou atenția asupra acestei batjocuri.

Cu ocazia modernizărilor, muncitorii Primăriei au tăiat uscătoarele din fața blocurilor, care zeci de ani au fost folosite de cetățeni.

Având în vedere că localnicii s-au învățat să-și usuce rufele afară, la grămadă, oamenii s-au adaptat situației și au legat sârme de aproape toți copacii din fața blocului. Așa se face că, zi de zi, există tot felul de rufe, de la chiloți la așternuturi de pat, aninate în dezordine, fiind creat un background de poveste pentru micuții care se joacă în pacul de alături și nu numai.

Pe lângă faptul că bulendrele spânzurate pe sârme și buruienile lăsate să crească în voia cea bună crează o imagine de cătun, acele sârme agățate de copaci reprezintă un adevărat pericol pentru copii și pentru trecători.

Comentarii

Baluba

27.07.2021 00:14
Suceava si ai zis deja totul. Prea usor uitati cat rau au facut tzarii in pandemie.

Adauga comentariu