FOTO Minune dumnezeiască?! Două icoane au rămas intacte în urma incendiului care a mistuit biserica pe stil vechi din Brodina de Sus

În această dimineață, Parohia Argel din județul Suceava a anunțat faptul că două icoane au rămas intacte în urma incendiului în care Biserica cu hramul „Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil”, din satul Brodina de Sus, comuna Izvoarele Sucevei, s-a făcut scrum.

„Iată cum Dumnezeu ne uimește de fiecare dată. Două Icoane din Sfântul Altar al Bisericii din Brodina de Sus, mistuită de flăcări, au rămas ca semn al ocrotirii lui Dumnezeu. Astfel de semne ne arată că, deși suntem în mijlocul flăcărilor, puterea lui Dumnezeu ne ocrotește. Ne punem această întrebare, dacă Dumnezeu nu cruță sfântul Său locaș, oare noi ce șansă avem”, a transmis Parohia Argel.

Vă amintim că ieri, în jurul orei 18.00, un puternic incendiu a mistuit biserica pe stil vechi din Brodina de Sus. Cauza nenorocirii se pare că este centrala termică pe lemne din lăcașul de cult. Pompierii suceveni au intervenit cu 10 autospeciale de stingere pentru lichidarea incendiului.


Adauga comentariu