FOTO Munții de gunoaie din Țara Dornelor vor trebuie să dispară în cel mai scurt timp. Primăria Iacobeni a fost amendată cu 15.000 de lei

Garda de Mediu Suceava s-a autosesizat cu privire la imaginile făcute publice pe rețele de socializare în care apăreau munți de gunoaie în inima pădurii pe raza comunei Iacobeni. Inspectorii Gărzii de Mediu Suceava au dispus curățarea zonei și au amendat Primăria Iacobeni cu 15.000 de lei.

„Urmare a unui material video postat pe platforma Facebook privind abandonarea de deseuri din demolari si constructii, lemne, materiale plastice si deseuri menajere intr-un fost perimetru minier situat intr-o comuna din judetul Suceava, GNM – CJSuceava s-a autosesizat in data de 16.06.2020 constatandu-se ca aspectele semnalate se confirma. Pentru neconformitatile constatate au fost dispuse masuri de eliminare a depozitarilor necontrolate de deseuri si transportarea acestora la Depozitul Ecologic Moara, respectiv interzicerea depozitarii/abandonarii deseurilor pe amplasamentul fostului perimetru minier.UAT-ul a fost sanctionat conform Legii nr. 211/2011 cu amenda contraventionala in valoare de 15.000 lei”, a transmis Garda de Mediu Suceava.

FOTO: Garda de Mediu Suceava

Adauga comentariu