FOTO Nanuk, un câine salvat de „Casa lui Patrocle”, a ajuns să trăiască o viață de poveste în grija unui model din Belgia. Sucevenii au lăsat animalul să își aștepte moartea în chinuri

Asociația „Casa lui Patrocle” a relatat astăzi povestea unui câine care trăiește o viață de poveste, după ce și-a văzut moartea cu ochii. Mai exact, localnicii din Frasin l-au lăsat pe acest câine să își aștepte moartea în chinuri însuportabile până când membrii organizației menționate au aflat despre situația animalului. Câinele a fost găsit pe o stradă din Frasin, după ce o persoană l-a tăiat în zona gâtului. Descoperirea a fost făcută de către Cristina Beleca, care a anunțat imediat Asociația „Casa lui Patrocle”. Pe urmă, cei de la „Casa lui Patrocle” au îngrijit câinele și l-au tratat.  După ce starea de sănătate a animalului s-a îmbunătățit, acesta a fost adoptat de către un tânăr din Belgia, de la circa 2.000 de kilometri de Suceava.

Tânărul în grija căruia a ajuns câinele salvat de Asociația „Casa lui Patrocle” este un fotomodel din Belgia, iar din pozele de mai jos se poate observa faptul că animalul și-a găsit fericirea în afara granițelor României.

„Cine-i cel mai fericit cățel din lume? Nanuk esteeeee!
Pe Nanuk l-am salvat din Frasin, Suceava. A ajuns la noi cu gâtul tăiat și în această stare a stat zile întregi printre oameni. Nimeni n-a observat, nimeni nu a ajutat, toți și-au văzut de ale lor, iar în fundal durerea animalului răsuna pentru cei ce știau a pleca urechea unde trebuie.
A fost cusut și tratat, toaletat la adăpost. Un câine de rasă, cu ochii și sângele albastru, de-o cumințenie cum rar ne-a fost dat să vedem. Ne privea cu căldură de după gratiile țarcului și tresărea de bucurie de fiecare dată când ne aplecam să-i oferim o mângâiere.
Sigur a avut și un stăpân, dar omul a uitat de câine, iar în sufletul câinelui imaginea omului a persistat mult timp. Durerile și inima sa frântă le-am oblojit precum rănile, iar ele s-au cicatrizat de abia atunci când a ajuns <acasă>.
Nanuk al nostru trăiește o bătrânețe liniștită-n Belgia, alături de niște oameni de milioane care împart casa, masa, bucuriile și supărările cu el. Sunt inseparabili, iar dragostea lor e imposibil de descris în cuvinte. Pozele vorbesc de la sine! E și fotomodel cățelul nostru, pozează pentru tot felul de colecții alături de stăpânul său, model la rândul lui. Ce mai viață! Sub lumina reflectoarelor, un amărât din Frasin! Mai bine nici că se putea! Ne-au povestit oamenii că nu cunoaște nici conceptul de spațiu personal, fiind nedespărțit de stăpân. Dorm împreună, mănâncă împreună, se joacă împreună, viața se desfășoară-n doi la ei acasă! 
Mulțumim Speranta Dog Rescue VZW, căci fără voi, am fi îmbătrânit împreună la adăpost”, a transmis Asociația „Casa lui Patrocle”.

Adauga comentariu