FOTO Nesimțire fără margini pentru șoferului unei mașini din Iași. Individul a afișat o legitimație expirată de la Prefectura Iași și a blocat o alee din centrul Sucevei

Sâmbătă, 18 septembrie 2021, un autoturism parcat în bătaie de joc pe un trotuar din municipiul Suceava a stârnit revolta sucevenilor pe Facebook. 

La data menționată, un autoturism marca Skoda, înmatriculat în Iași, a fost parcat pe Aleea Ion Grămadă, din centrul municipiului reședință de județ. Mașina a fost lăsată cu roțile în glod încălecând o alee întreagă, pe care ar trebui să circule pietonii.

(foto - monitorulsv.ro)

În parbrizul mașinii în cauză a putut fi observată o legitimație care ar trebui să îi garanteze gratuitatea în parcările cu plată din oraș. Legitimația afișată a fost emisă de către Prefectura Iași și era valabilă în perioada 2017 - 2020. În baza respectivei legitimații, autoturismul din imagini ar fi trebuit să beneficieze de „Liber parcare” doar în Iași.

Deoarece imediat s-a creat vâlvă atât pe Facebook, cât și la fața locului, din cauza acestei nesimțiri, au fost solicitați polițiștii locali. Un echipaj al Poliției Locale Suceava a „păzit” autoturismul marca Skoda până când s-a întors șoferul mașinii. Polițiștii locali l-au amendat pe individ cu 580 de lei și trei puncte de penalizare.

 

Adauga comentariu