FOTO Noi informații despre puiul de câine pe care îl mâncau viermii în momentul în care câțiva tineri l-au dezgropat dintr-o groapă de gunoi: „Dragostea pentru viață i-a dat putere să lupte. De ieri a început să mănânce singură”

Reprezentanții Asociației Casa lui Patrocle au revenit cu fotografii și informații privind starea de sănătate ca puiul de câine găsit întropat și mâncat de viermi într-o groapă de gunoi de pe raza localității Siminicea.

„Puiul care a învățat să trăiască sub pământ! Cel îngropat de viu la groapa de gunoi din Siminicea, salvat sâmbătă noapte!
Este o fetiță, are două luni, ochii cât două mărgele și sufletul asemenea unui puzzle! Bucățele! Am trăit sute de povești, fiecare dintre ele scrisă în alte cuvinte, șterse cu alte lacrimi și acoperite cu alte dureri!
Însă povestea sa este altfel! Pentru că în două luni de viață a trăit cea mai usturătoare singurătate, cea mai mare durere, și cea mai crâncenă dramă! Aceea de a fi captivă sub pământ, cu capul în soare, cu ochii uscați spre cer, murind de sete și de foame, în timp ce viermii din pământ îi mâncau și mutilau trupul firav. Iar ea nu putea face nimic! Decât să-și aștepte fie moartea, fie o minune! Iar tot acolo, sub ea, un frățior pentru care pământul a fost mult prea greu.
Pe spate se văd găurile și canalele din care au fost scoși viermi! Sute de viermi! Codița îi este mâncată și va trebui amputată când starea îi va permite o anestezie! Au ros și din lăbuțe, însă nu le va pierde.
Pe lângă toate astea, și căpușele au supt din ea. Are și babesioză. Însă dragostea pentru viață i-a dat putere să lupte! Două zile a băut doar apă, și perfuzii. Iar de ieri a început să mănânce singură. Este mică și tristă, nu ne caută, nu caută pe nimeni. Stă în culcușul său și atât.
O lecție de viață despre dimensiunea durerii și a speranței deopotrivă! Timpul îi va închide cicatricile de pe trup și suflet. Iar noi ne rugăm să rămână sănătoasă, s-o punem pe picioare, s-o vedem zburdând printre flori și s-o trimitem acasă!
Internată și oblojită la TigmaVet”, au transmis cei de la Casa lui Patrocle.

Cine dorește să sprijine financiar Asociația Casa lui Patrocle o poate face donând bani în conturile de mai jos:

Revolut: 0752 818 517
Paypal: casaluipatrocle@gmail.com
ASOCIATIA CASA LUI PATROCLE
Ron: RO22BRDE340SV63867373400
Euro: RO18BRDE340SV63867453400

Iar aici puteți dărui pentru povestea sa sau pentru ale celorlalți:

https://bit.ly/3nzNtm3


Alte știri despre acest subiect:

 Puiul de câine pe care îl mâncau viermii în momentul în care câțiva tineri l-au dezgropat dintr-o groapă de gunoi a ajuns pe mâinile doctorilor: „I se <storc> și scot viermii din zecile de găuri pe care le poartă pe trupul său firav”

Un pui de câine îngropat de viu într-o groapă de gunoi din Siminicea a fost salvat de câțiva tineri. Viermii mâncau din animalul condamnat la moarte

 

Adauga comentariu