FOTO Noile autobuze chinezești par să-l strângă pe Ion Lungu. Sucevenii își vor suge burțile la urcarea și la coborârea din aceste mijloace de transport

Ion Lungu, primarul Sucevei, a văzut noile autobuze chinezești care urmează a ajunge în custodia TPL Suceava și a stabilit ce culoare vor avea acestea. Edilul a ales ca autobuzele să aibă culoarea verde.

Printre pozele postate de primar, în una dintre ele se poate observa cum se înghesuie pentru a ieși din autobuz. Nu este exclus ca aceste autobuze, considerate cele mai bune autobuze chinezești, să fie proiectate după statura asiaticilor.

„Am avut în această dimineață discuții la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, referitor la pregătirea montajului financiar pentru autobuzele licitate și modalitatea de recuperare a TVA-ului.

Firma câștigătoare a licitației BMC CITY BUS este înregistrată în România și putem recupera TV-ul prin cererea de plată.

De asemenea, am avut discuții referitoare la suma economisită la licitație, care va fi folosită tot la cumpărarea de autobuze electrice.

M-am deplasat apoi la sediul firmei BMC CITY BUS, câștigătoarea licitației, unde am primit o veste bună că toate cele 25 de autobuze licitate pot să ajungă în luna septembrie 2020.

Am stabilit culoarea autobuzelor, care va fi Yellow Green 6018 (verzui deschis), având în vedere că orașul Suceava este oraș verde, vor avea o singură culoare cum este cupola autobuzului din imagine.

Am făcut o vizionare la autobuzul pe care îl au în curte, adus de la ZTE, care a fost licitat și va fi adus la Suceava”, a spus Ion Lungu.

Adauga comentariu