FOTO O bătrână în vârstă de 70 de ani a fost găsită decedată în apartament. Pompierii au intrat în imobil pe geamul de la balcon

Aseară, în jurul orei 21.30, o femeie a sunat la 112 pe motiv că vecina sa, A.C. (70 de ani), care locuia singură pe strada Ana Ipătescu, din municipiul Suceava, nu răspunde la telefon și nici la ușă.

 

 

La faţa locului a sosit un echipaj ISU Suceava care a pătruns în locuința bătrânei cu ajutorul unei scări metalice prin geamul de la balcon.

După ce au deschis ușa de acces personalului medical, cei din urmă au constatat faptul că bătrâna, care se afla pe podeaua unuia dintre dormitoarele imobilului, era decedată.

 

Victima suferea de afecţiuni cronice, afecţiuni ale plămânilor şi de tromboflebită, fiind fumătoare.

În casă nu au fost găsite urme de răvășire și nu a făcut nimeni reclamație pentru sustragerea de bunuri, înscrisuri sau valori.

În urma necropsiei se va stabili cauza decesului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Comentarii

isus

14.12.2020 10:54
Nu e tocmai exact, ce ati scris! Pompierii, intai au ciocanit la usa, destul de mult timp erau veniti fara Ambulanta, sau, poate, n-am vazut Ambulanta, le-am zis sa cheme Politia si sa sparga usa, dar nu m-au ascultat, apoi m-am dus acasa, nu stiu ce s-a mai intamplat...!

Adauga comentariu