FOTO O copilă a rămas fără tată în urma tragediei de la Cornu Luncii, când doi tineri au murit după ce BMW-ul în care se aflau s-a răsturnat. Cei doi se aflau în vacanță acasă

Cei doi tineri care și-au pierdut viața după ce BMW-ul în care se aflau s-a răsturnat pe raza localității Cornu Luncii sunt Ștefan Muscă (24 de ani) din Mălini și Alexandru Cosmin Amariei (18 de ani) din Baia. Conform cunoscuților acestora, ambii se aflau într-o scurtă vacanță acasă, întorcându-se recent din străinătate, unde au muncit.

(FOTO - Ștefan Muscă, Vasilică Păvăloaia, Alexandru Cosmin Amariei)

Cei doi tineri menționați mai sus, împreună Vasilică Păvăloaia (19 ani), din Cornu Luncii și alți doi prieteni de-ai lor, din localitatea Baia, au participat în ziua tragediei la un eveniment ce s-a desfășurat la o biserică din comuna Baia. În cadrul evenimentului respectiv, primarul comunei, Maria Tomescu, l-a premiat pe unul dintre tinerii implicați în accident pentru „Cel mai tânăr crescător de oi”.

Conform cunoscuților tinerilor, în urma evenimentului de la biserică, aceștia s-ar fi pornit spre Suceava. La întoarcere tinerii ar fi mers prin Horodniceni, fiind un drum mai scurt. În timpul deplasării, la un moment dat, în satul Dumbrava, comuna Cornu Luncii, Vasilică Păvăloaia, fiind un șofer începător, a pierdut controlul mașinii pe un drum județean cu denivelări și curbe. Probabil, tânărul conducea cu o viteză destul de mare, dar acest aspect va fi stabilit în urma expertizei tehnice.

După ce autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului, Ștefan Muscă și Alexandru Cosmin Amariei și-au pierdut viața. Aceștia și-au petrecut ultimele clipe din viață pe bancheta din spatele autoturismului din imagini. Tinerii se aflau în zona portierelor. Singurii care au scăpat cu viața au fost: șoferul, pasagerul din dreapta față și pasagerul de pe mijlocul banchetei din spate.


Anul trecut, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Alexandru Cosmin Amariei, respectiv Daniel Manolea (19 ani), din comuna Baia, a sfârșit aproximativ în același fel. Atunci, Daniel Manolea se afla împreună cu tatăl său într-o dubă încărcată cu cartofi pe raza județului Teleorman. Cel din urmă conducea autovehiculul menționat, în momentul în care un alt autoturism a pătruns pe contrasens și s-a izbit în duba în care se aflau sucevenii. În urma impactului duba s-a răsturnat în afara carosabilului. În evenimentul rutier a fost implicată încă o mașină pe lângă cele sus-menționate. Atunci, la data de 6 iunie 2020, Daniel Manolea și încă două persoane și-au pierdut viața, iar tatăl suceveanului a ajuns la spital fiind grav rănit.


În urma cumplitul eveniment de duminica trecută, 15 august 2021, o copilă a rămas fără tată. Ștefan Muscă (24 de ani) a lăsat în urmă o fetiță. 

 

 

 

 

Adauga comentariu