FOTO O femeie din Suceava și copiii ei de șapte ani și trei luni au murit în teribilul accident produs la Bacău

Un teribil accident de circulație care a avut loc duminică de dimineață, pe DN2, E85, între Răcăciuni și Orbeni, a distrus două familii. 7 morți în total și 5 răniți, unii dintre ei în stare gravă, e bilanțul tragediei. Victimele au fost identificate, scriu cei de la Libertatea.

Un autovehicul van în care călătoreau spre Litoral, în vacanță, 7 oameni, toți rude, a intrat pe contrasens și a lovit frontal un Mercedes EClase cu volan pe dreapta, înmatriculat în Marea Britanie. În mașină se afla o familie care se îndrepta spre Suceava, de asemenea, în vacanță, acasă.

Autoturismul era condus de un bărbat de 37 de ani, soția și cei trei copii ai lor, unul de 7 ani, altul de 3 și cel mai mic un bebeluș de 3 luni călătorind alături de el.

În impact, mama copiilor, 34 de ani, alături de cel mai mare și cel mai mic au decedat. Copilul de 3 ani a scăpat cu viață și rănile sale nu sunt grave, conform declarațiilor medicilor. Tatăl a fost și el rănit.

Șoferul vinovat de accident, cel care conducea van-ul, a scăpat și el cu viață, dar din mașina lui au murit patru femei, 67, 65 și 44 de ani și o tânără de 18 ani. Un alt adult și un copil de 15 ani au fost răniți din microbuz, copilul fiind în stare foarte gravă.

Sursă material: www.libertatea.ro

 

Adauga comentariu