FOTO O femeie a murit în urma accidentului de la Prisaca Dornei. Șoferul vinovat a intrat cu viteză într-o curbă deosebit de periculoasă

Ieri, în jurul orei 15.00, în satul Prisaca Dornei, din comuna Vama, la ieșirea spre municipiul Câmpulung Moldovenesc, a avut loc un accident rutier soldat cu trei victime.

Atunci, G.P. (28 de ani), din comuna Vatra Moldoviței conducea un autoturism marca Audi prin localitatea Prisaca Dornei, dinspre Suceava spre Vatra Dornei. La un moment dat, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza vitezei, tânărul a pierdut controlul mașinii și s-a izbit într-un autoturism marca Toyota, care circula regulamentar pe contrasens.

La volanul autoturismului marca Toyota se afla D.C. (66 de ani). 

În urma accidentului V.T.(63 de ani), pasageră pe locul dreapta spate al autoturismului marca Toyota, a fost rănită și încarcerată. Aceasta a fost transportată cu ambulanța la spitalul din Câmpulung Moldovenesc. La unitatea spitalicească, s-a încercat resuscitarea acesteia, dar din păcate medicii au constatat decesul femeii.

Din autoturismul marca Audi au fost rănite două persoane, șoferul diagnosticat cu „contuzionat prin accident rutier” și L.P. diagnosticată cu „traumatism cranio facial, contuzie toraco abdominală forte, contuzie bazin, șoc traumatic”. Ambii au fost transportați la spitalul din Câmpulung Moldovenesc.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Acestora li s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă” și ,,vătămare corporală din culpă”.

Comentarii

MARCEL ROSSI

04.09.2020 11:16

Toti jurnalistii care relateaza astfel de evenimente ar trebui intotdeauna sa mentioneze daca cei implicati in accidente purtau sau nu centura de siguranta. In acest caz pare ciudat cum persoana care statea in Toyota in spate a decedat daca purta centura de siguranta,comform legii. Poate cititorii stirilor ar invata ceva din ele.

Adauga comentariu