FOTO O femeie a mușcat mâna care a plesnit-o

Ieri, în jurul orei 21.00, polițiștii din orașul Solca au fost anunțați despre faptul că Anișoara R. (36 de ani), ar fi fost agresată în locuința proprie de către vecinul ei, Mihai A. (50 de ani).

Anișoara R. și Petru R. locuiesc în aceeași curte cu Mihai A. și soția sa, dar fiecare cuplu are casă separată.

În primă fază, din declarațiile Anișoarei R. și ale conbunului ei, Petru R., cu care locuiește, ar fi reieșit faptul că Mihai A. a plesnit-o cu o palmă peste față pe femeie, din cauza unor neînțelegeri. Tot din declarațiile acestora, Petru R. ar fi sunat la 112 văzându-și concubina agresată fizic de către vecin.

La fața locului nu a intervenit ambulanța, deoarece femeia a nu a solicitat una, spunând că nu are nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii ajunși la fața locului au întocmit un dosar penal pentru „lovire sau alte violențe”.

Însă, așa zisul agresor al Anișoarei, cum a declarat femeia, ne-a povestit punctul său de vedere și ceea ce susține că s-a întâmplat la fața locului.

Mihai A. ne-a explicat că la un moment dat a auzit-o pe Anișoara R. cum ar fi strigat în curte că i-a fost furat un lucru sau mai multe și Mihai A. ar fi fost făptașul. Înainte ca femeia să fie plesnită, acesta l-ar fi mușcat pe Mihai A., acesta susținându-și cuvintele și cu poze.

„Bătea un apropo că nu știu ce i-a dispărut de prin casă, ceva de încărcat, o baterie de mașină, nu știu ce. M-a făcut hoț, nu mi-a spus prima dată personal, dar tot țipa prin curte. Și i-am spus <Despre cine e vorba? De mine spui? Insinuezi că eu am făcut așa?> și ea a început să mă înjure în toate felurile, s-a înroșit toată la față, s-a ridicat de pe pat, a luat un scaunel să dea în mine. Când eu am întins mâna, ea m-a prins de mâna dreaptă și m-a mușcat. În acel moment, involuntar i-am dat o palmă, dar nu ca la o bătaie când te bați cu un bărbat. Pur și simplu a fost un gest involuntar, nu a fost o lovitură tare, să o înroșesc, nu are absolut nimic”, ne-a spus Mihai A..

Bărbatul acuzat că a plesnit-o pe Anișoara R. susține că femeia a avut probleme cu legea din cauza violenței.

„Ea a vrut să îmi dea cu un scaun. Ea e mai agresivă de felul ei. Ea a mai avut antecedente, a fost chiar închisă pentru vătămare corporală, a bătut o altă femeie”, ne-a zis Mihai A..

Mihai A. ne-a spus și că Petre R. și concubina sa i-au mințit pe oamenii legii ajunși la fața locului. Anișoara R. ar fi început să plângă de față cu polițiștii, iar polițiștii s-ar fi lăsat impresionați de lacrimile „rănitei”.

„Tot ceea ce au spus ei polițiștilor mint. Au spus că am dat-o jos, că m-am urcat pe ea, că am dat cu picioarele, în nici un caz nu a fost așa ceva. Eu am spus polițiștilor să o ia și s-o ducă la spital și să îi vadă traumele. (...) Când au venit polițiștii s-a dat la plâns. (...)”

Mihai A. ne-a menționat faptul că polițiștii nu i-au luat declarație la fața locului.

„Le-am spus domnilor polițiști că eu în cealaltă noapte trebuie să plec că am un contract de muncă și n-o să pot să mă duc să dau o declarație. Puteau să îmi ia ieri”, a zis Mihai A.

Soția lui Mihai A. ar fi auzit-o pe Anișoara R. în timp ce ar fi folosit un limbaj mai puțin civilizat la adresa lui Mihai A..

„Până nu a sărit ea la bătaie, până nu a început cu dumnezei, cu cruci, cu morți și cu răniți și cu așa mai departe, el nu s-a atins de ea. El cel puțin a încercat să vorbească frumos, dar dacă ea nu știe să vorbească alt fel, e problema ei. Ceea ce a făcut cu el, face și cu concubinul ei”, ne-a declarat soția lui Mihai A.

Adauga comentariu