FOTO O pistă de biciclete a fost locul ales de PSD-iștii suceveni pentru a-și pune cortul în care strâng semnături pentru candidatura „Prim Ministrului Viorica Dancilă”

Partidul Social Democrat Suceava se laudă pe Facebook cu faptul că au montat corturi în care strâng semnături pentru candidatura premierului Viorica Dăncilă la prezidențiale.

Postarea celor de la PSD Suceava denotă faptul că aceștia nu știu numele premierului sau cel puțin nu știu să-l scrie, chiar dacă pe corturi, pliante electorale și nu numai este scris corect numele liderului PSD. O altă greșeală a PSD-iștilor este și la modul de a scrie „prim-ministru”.

„Vă așteptăm zilnic pe Esplanada Casei de Cultură a municipiului Suceava și în cartierul Burdujeni, lângă biserica Sfântul Andrei, să semnați pentru candidatura doamnei Prim Ministru Viorica Dancilă la funcția supremă în stat, cea de Președinte a României”, au scris cei de la PSD Suceava pe pagina de Facebook.

Anunțul socialilor democrați începe cu: „Unul din cele mai importante lucruri pe care nu trebuie să-l uităm în nici un moment este dreptul nostru de a alege. Este dreptul care îți dă încredere, putere, optimism, forță, voință și certitudinea că ceea ce alegi te va reprezenta”. 

Bineînțeles, ca restul partidelor politice care-și trimit omul potrivit, în opinia lor, la prezidențiale, PSD-iștii suceveni au ales să strângă semnături pentru alesul lor într-un cort amplasat pe o pistă de biciclete din cartierul Burdujeni.

sursa foto: Facebook/ PSD Suceava

Adauga comentariu