FOTO Patru câini nou-născuți vii descoperiți într-un tomberon din Liteni. Aceștia se aflau într-o pungă : „Litenarii, oameni gospodari, fac curățenie de Paște”

În această dimineață de duminică, o persoană a descoperit într-un tomberon de pe raza localității Liteni o sacoșă în care se aflau patru pui de câine. Când au fost găsiți, nou-născuții erau în viață. 

Animalele au fost aruncate într-un tomberon aflat într-o parcare probabil supravegheată cu cameră video. 

În urma acestei descoperiri, reprezentanții Poliției Animalelor din cadrul IPJ Suceava probabil se vor autosesiza și vor efectua cercetări pentru a identifica și trage la răspundere persoana care s-a descotorosit de cele patru animale în acest mod.

„Litenarii, oameni gospodari, fac curatenie de Paste! Iar cand merg la spovedit, ca e Postul Mare si asa se face, iau si punga cu căței abia fătati si o arunca in tomberonul din parcare, ca sa nu faca doua drumuri nu de alta. Dar nu judecam pe nimeni ca e post.

Deci cățeii au fost găsiți si luati de cineva, care acum cauta o cătelusa cu lapte sau daca ii recunoaste cineva sau stie cineva ceva de cine ia aruncat, va rugam sa ne spuneți.
In fata Lui Dumnezeu a condamnat 4 suflete la moarte, ca sa nu mai punem si durerea pe care ia provocat-o cătelusei care a ramas fara pui, ca o mama e si ea... In fata legii e fapta penala, deci incercam sa aflam daca parcarea e supravegheata video, ca sa nu ramana asa”, a spus persoana care a descoperit puii de câine pe Facebook.

Adauga comentariu