FOTO Pericol public. Un camion încărcat în bătaie de joc cu material lemnos a ajuns la Egger Rădăuți fără să dea cineva socoteală autorităților

Ieri, activistul de mediu Daniel Bodnar a surprins un transport de lemne încărcat necorespunzător pe raza localității Rădăuți, care a avut ca destinație Egger Rădăuți.

Încărcătura lemnoasă era încărcate de-a latul în remorca camionului. Fiind încărcat în acest mod, acest transport a pus în pericol restul participanților la trafic, oricând putând să cadă bușteni pe o altă mașină sau pe vreun pieton care circulă pe marginea drumului. Se pare că acest transport a ajuns la destinație fără să dea cineva socoteală Poliției.

„NT-89-YZO

[⚠️] Nu depășește tonajul, dar felul în care este încărcat este o sfidare la adresa autorităților și participanților la trafic. [⛔️]
Mă mir că a ajuns până la EGGER Rădăuți fără să fie deranjat de poliție pe un traseu de peste 100 km”, a spus Daniel Bodnar.

Șoferul camionului de mai sus ar fi bărbatul din imaginea următoare. Acesta l-ar fi amenințat pe activistul de mediu Daniel Bodnar în urmă cu câteva luni, când cel din urmă a surprins un alt transport de lemne necorespunzător. 

 

MINUTUL 59.30

 

Adauga comentariu