FOTO Piața din George Enescu va fi dată în funcțiune luna viitoare. Ion Lungu: ”Sunt convins că va fi apreciată de cetățenii din Cartierul George Enescu, dar și de toți cei care vor intra în piață”

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că lucrările din Piața George Enescu cu parcare subterană au intrat în linie dreaptă, iar aceasta va fi dată în funcțiune în luna iunie. 

„Am intrat în linie dreaptă cu finalizarea lucrărilor la Piața George Enescu cu Parcare subterană.

Se lucrează la partea de finisaje.

În sedința de Consiliu Local din data de 26.05.2022, vom trece din domeniul privat în domeniul public al municipiului Suceava a suprafeței de 108 mp pe strada Saturn, pentru a putea finaliza lucrările de modernizare a străzii până vom da în funcțiune piața.

Totodată sunt în curs de achiziție mesele noi pentru piață, în valoare de 353.000,0 lei.

Va fi o piață modernă, care va fi dată în funcțiune în luna iunie și care sunt convins că va fi apreciată de cetățenii din Cartierul George Enescu, dar și de toți cei care vor intra în piață.

Totodată în Ședința de Consiliu Local din 26.05. 2022, este un proiect de hotărâre care prevede transformarea Pieței Ițcani, în Piață agroalimentară cu caracter permanent și comercializare produse cu amănuntul și cu ridicata (en-gross), pentru atragerea producătorilor agricoli locali și zonali, încurajarea consumării produselor locale.

Menționăm că în prezent în piață funcționează doar comercializarea cu amănuntul, iar piața este aproape goală.

Anul viitor vom moderniza zona comercială din spatele Pieței Centrale, unde vom face o hală modernă”, a transmis Ion Lungu.

Adauga comentariu