FOTO PNL Suceava la strâns de semnături în centrul orașului. Îmbrățișări și pupături pentru susținerea lui Klaus Iohannis la prezidențiale

Astăzi, membrii PNL Suceava, în frunte cu președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, au ieșit în centrul orașului pentru a spune sucevenilor de ce e mai bine să fie votat la prezidențiale Klaus Iohannis și nu altcineva.

În această zi, când s-a anunțat o temperatură maximă de 26 de grade Celsius, mai marii pnl-iști ai Sucevei au ieșit pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava pentru a fi, așa cum spun oamenii politici în astfel de situații, aproape de cetățeni.

Cu această ocazie, în centrul orașului s-au adunat persoane de toate vârstele, ba mai mult unii părinți și-au îmbrăcat copiii în galben, probabil pentru a da bine în ochii președintelui Consiliului Județean Suceava și ai primarului Sucevei.

Diferite feluri de-a sări în ochi și/sau de a convinge

Într-o poză de grup, Gheorghe Flutur a simțit că trebuie să facă ceva mai deosebit și a ridicat două degete, semn al victoriei sau al coarnelor diavolului, în timp ce Ion Lungu stătea în spatele acestuia, suflându-i involuntar în geafă.

Dacă primarul Sucevei nu a simțit că ar trebui să fie mai evident în poza de grup, nu înseamnă că nu a fost unic într-un alt mod. După cum ne-am obișnuit, acesta și-a folosit șarmul, sensibilitatea și nu în ultimul rând contactul fizic, în discuțiile cu sucevencele trecute de prima tinerețe.

Contact fizic a avut și Gheorghe Flutur cu câteva sucevence, dar parcă nu așa sincer precum Ion Lungu.

Președintele e motivul adunării, dar se strâng vreo doi susținători și pentru alegerile locale

Folosind aceste metode de a-și câștiga simpatizanți, dar mai mult simpatizante, Ion Lungu a mai câștigat câteva voturi de la persoanele care și-au spus „ce om bun, e ditamai primarul și a dat mana cu mine și m-a și îmbrățisat în centrul orașului”.

Deputatul Ion Bălan nu mai „iubește” PNL-ul?

La acest eveniment politic a participat și deputatul PNL Suceava, Ioan Bălan, fără a se face remarcat prin vreun mod. Acesta nu a apărut nici măcar în poza de grup. Oare îi este rușine de partidul pe care îl reprezintă? Un alt motiv pentru care am putea crede că nu se mai simte atât de atras de acest partid este faptul că pe Facebook a dat un simplu „share” la postarea paginii PNL Suceava, iar la descriere a scris doar o propoziție și aia copiată din postarea paginii partidului.

Trei dreptaci cu pixu-n mână

În pozele postate de Ion Lungu și PNL Suceava, primarul Sucevei, Ioan Bălan și Gheorghe Flutur au fost fotografiați cu pixul în mână pentru a se vedea cât de bine le „șade”.

Mesajul transmis celor care nu trec prin centrul Sucevei

„Din data de 10.08.2019 a început campania de strângere de semnături pentru candidatura domnului Președinte Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat la Cotroceni.

Alături de colegii mei liberali am discutat cu sucevenii care au trecut prin zona cortului amplasat în vederea strângerii de semnături. 
Aceștia ne-au primit cu căldură, ne-au sprijinit și susținut în demersul nostru, înscriindu-se pe liste.

Datorită domnului Klaus Iohannis România este astăzi apreciată în Europa și nu numai, fiind în prezent singura garanție pentru o țară democratică.

Cu ajutorul lui Klaus Iohannis putem să construim o ROMÂNIE NORMALĂ”, a spus Ion Lungu pe pagina sa de Facebook, pentru sucevenii care nu au drum prin centrul orașului.

Adauga comentariu