FOTO Poliția Locală Suceava anunță proprietarul mașinii, pe care a fost răsturnat un sac de moloz, să mute autoturismul. Sălbaticul din Obcini care a distrus mașina își va primi înapoi locul concesionat ilegal

Ieri, după ce în spațiul public au apărut imagini cu „opera” unui sălbatic din cartierul Obcini, care a răsturnat un sac de moloz pe parbrizul unei mașini pentru a-și arăta nemulțumirea că i-a fost ocupat locul de parcare, polițiștii locali s-au deplasat la fața locului și, lângă moloz, au lipit pe parbriz o somație conform căreia în următoarele 10 zile mașina trebuie mutată.

Proprietarul mașinii poate anunța poliția națională pentru a anunța distrugerea.

Vă amintim că ieri, în spațiul public au apărut mai multe fotografii în care se poate observa o nouă modalitate de intimidare adoptată de localnicii din cartierul Obcini, din municipiul Suceava, față de autoturismele străine zonei lăsate în locurile de parcare de pe domeniul public.

Un localnic, care se crede stăpân pe un anume loc de parcare, s-a arătat nemulțumit de faptul că o altă mașină a fost lăsată pe „proprietatea” sa. Individul a răsturnat un sac de moloz pe parbrizul autoturismului care-i ocupă locul de parcare „privat”.

În acea zonă, mai mulți proprietari de autoturisme s-au trezit cu mașinile zgâriate, cauciucurile tăiate sau geamurile sparte, drept răzbunare pentru că parchează pe locuri de parcare concesionate ilegal.

Adauga comentariu