FOTO Politică cu pumni și picioare, la Marginea. Un consilier local al comunei, membru AUR, a fost călcat în picioare de un PSD-ist în ziua mare

În cursul zilei de ieri, Marius Vicol, care a candidat pentru funcția de consilier local al comunei Marginea, din partea AUR, și a obținut un scaun de consilier local pentru următorii patru ani, a fost bătut de către Gheorghe Hrițcan, soțul Ilianei Hrițcan, care a candidat de asemenea pentru funcția de consilier local al comunei din partea PSD.

„Consilier AUR ATACAT!🆘

‼️RUSINE PSD MARGINEA si George Hritcan! ‼️
( Iliana Hritcan si Mihaita Hritcan ) !

Consilierul local AUR Marius Vicol a fost atacat astazi in fata peco Iosimar din Marginea de catre sotul consilierului local Hritcan Iliana !

Motivul - o intrebare simpla : <Daca doamnei Hritcan i s-a oferit sau nu o suma de bani pentru a sprijini pe viceprimarul dorit de PMP>.

In urma acestei intrebari, sotul doamnei Hritcan intr-un acces de furie nejustificat, l-a atact pe Vicol Marius, punandu-l la pamant si lovindu-l cu picioarele ! In 2020 astfel se comporta oamenii ? Cerem autoritatilor sa ia masuri drastice in aceasta privinta avand in vedere ca un consilier local al comunei noastre a fost atacat nejustificat ! Cel mai probabil din invidie si ura !

Vom lua toate masurile necesare ca acest gest sa nu ramana nepedepsit”, a transmis Alianța pentru Unirea Românilor Marginea.

Victima a fost transportată la spitalul din Rădăuți cu o ambulanță. La unitatea spitalicească bărbatul a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-facial ușor”.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „lovirea sau alte violențe”.

 

Adauga comentariu