FOTO Polițiștii au ridicat probe biologice de la tinerii implicați în accidentul de la Stroiești pentru că se bănuiește că erau drogați

La data de 22 ianuarie 2022, la ora 23.45, Andrei Navrea (21 de ani), din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul BMW pe DN 17, pe raza localității Stroiești, din direcția Gura Humorului către Suceava, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra volanului, ocazie cu care a intrat în coliziune cu podețul din beton.

În urma accidentului șoferul și Ferdinand Lafontain (31 de ani), din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care se afla pe scaunul din dreapta față, au fost transportați cu ambulanţa la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” pentru e le fi acordate îngrijiri medicale.

Lui Andrei Navrea i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, de asemenea i-au fost recoltate mostre de sânge și urină pentru că se bănuiește că ar fi consumat droguri.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Comentarii

Roxana

26.01.2022 21:12

Buna seara am o întrebare de ce sa trecut numele întreg fără acordul persoanei????

Adauga comentariu