FOTO Pompierii suceveni au intervenit ieri la trei incendii de proporții

Ieri, pe la ora 16.30, a izbucnit un incendiu la o gospodărie din satul Deleni, comuna Pârteștii de Jos.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca cu două autospeciale de stingere. Când au ajuns pompierii la fața locului incendiul de manifesta la acoperișul casei de locuit și la anexele gospodărești.

Au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați și o anexă (magazie de lemne) pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: foc deschis în spatii deschise(folosit pentru igienizare).

Tot ieri, în jurul orei 17.00, a luat foc și o casă de locuit din orașul Liteni. La fața locului au intervenit pompierii militari și civili cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2. 

La sosirea sosirea echipajelor ardeau casa de locuit și anexele gospodărești, cu pericol de propagare la locuințele învecinate.

Au ars casa de locuit și anexele gospodărești, pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați și bunuri din interiorul lor. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost de natură electrică (scurtcircuit).

Vă amintim că în aceeași zi, clădirea unei societăți comerciale cu profil de prelucrare a laptelui, din Șaru Dornei, a fost cuprinsă de flăcări.

 

Adauga comentariu