FOTO Povestea actorului sucevean ce a devenit vedetă în lumea cinematografică din Asia și urmează să apară într-un film alături de celebrul Jackie Chan

Liviu Covalschi (37 de ani), cunoscut sub porecla „Keno”, este un sucevean ce a devenit o mică vedetă în lumea cinematografică din Asia. Acesta și-a părăsit țara natală pe când avea vârsta de 25 de ani, alegând să opteze pentru Macao – „Las Vegasul” Asiei. Acolo, el a început o carieră ca și dansator în cluburile de fițe din orașul de pe coasta de est a Chinei.

În scurt timp, Liviu Covalschi a devenit destul de cunoscut în industria divertismentului din estul continentului asiatic. El a început să aibă tot felul de spectacole în țări precum China, Hong Kong, Malaezia sau Singapore. În urma acestor spectacole, pe lângă banii pe care i-a câștigat, suceveanul a devenit imaginea mai multor firme.

Liviu Covalschi a intrat în contact cu mai multe vedete din estul Asiei și prin prisma faptului că le-a fost antrenor personal. Prin mâna lui Keno au trecut tot felul de actori, cântăreți, fotomodele sau oameni de afaceri.

Suceveanul este căsătorit cu o româncă din Bistrița, cei doi având împreună un băiețel în vârstă de trei ani. Din dorința de a petrece cât mai mult timp alături de fiul său, Liviu a renunțat la show-urile de noapte și a încercat să pătrundă în lumea cinematografică.

„Totul a început în urmă cu doi ani de zile când eram în set și realizam scenele tactice într-un film de acțiune în Hong Kong, iar unul din directori mi-a propus să fiu în fața camerei”, ne-a povestit Liviu Covalschi.

Primul film în care a apărut suceveanul a fost ceva legat de box, un fel de Rocky varianta Hong Kong. Liviu a jucat rolul antrenorului de box al actorului principal. A urmat apoi filmul „Take Point”, cel mai important proiect realizat până în acest moment de către Keno.

„Take Point este un proiect importat pentru că e primul film realizat în Coreea de Sud și a fost o experiență grozavă. Filmul a fost făcut de către o echipă de actori foarte amplă, ce proveneau din Statele Unite ale Americii, Canada, Coreea, Africa sau Japonia. Am învățat foarte mult deoarece aceștia aveau diferite genuri de acting”, a explicat Liviu.

Actorul sucevean a făcut parte din distribuția filmului „Chasing the Dreams” regizat de Johnnie To, un cunoscut producător din Asia. Filmul este despre luptele în cușcă, Liviu fiind unul dintre luptătorii MMA.

„Filmul <<Chasing The Dreams>> este un film despre luptele în cușcă și este produs de unul dintre cei mai mari directori din Asia – Johnnie To. Acest proiect a fost unul destul de greu pentru că filmele de acțiune necesită mult antrenament preliminar, coregrafii, condiție fizică. Pentru ca acțiunea să iasă bine, real se filmează mult și se repetă și mai mult. Se poate ajunge să se filmeze chiar și 14 – 16 ore pe zi. Dar e și frumos, când te regăsești în asta și îți place, deși e greu nu mai contează”, a mai povestit Liviu Covalschi.

Anul 2019 va fi un an plin pentru actorul sucevean. Acesta va ajunge în premieră la Hollywood și va apărea într-un film turnat în Mexic, alături de celebrul Jackie Chan.

„Anul 2019 se anunță cu multe proiecte. Va fi cel din Statele Unite ale Americii – Hollywood, un blockbuster cu nume foarte mari de peste ocean, precum și un proiect Hong Konk – USA în Mexic cu Jackie Chan. De asemenea, mai am un alt proiect în Hong Kong cu celebrul actor Andy Lau și va mai fi și o super producție în Manila – Filipine tot anul acesta. În concluzie, voi avea un an super plin”, a mai completat Liviu.

Visul actorului sucevean este de a fi personaj principal într-una din producțiile în care va apărea. Acesta nu vrea neapărat să fie personajul central, el apreciind și un rol negativ principal.

„Să fiu  lead e dorința mea în momentul acesta. Asia, Statele Unite ori orice producție, dar să fie lead – chiar și cel negativ. Este important pentru că asta va face diferența. Primul lead îți schimbă tot viitorul. Dar să nu vorbim la nivel de vise și să vorbim de realitate. 2019 se anunță cu primul meu lead. Acum, să vedem”, a precizat suceveanul.

De-a lungul timpului, Keno a jucat în filme alături de actori extrem de cunoscuți precum Andy Lau, Han Geng, Jacky Heung, Ha Jung-woo, Lee Sun Gyun, Kevin Durand, Malik Yoba, Jennifer Ehle, Spencer Daniels sau Robert Curtis Brown.

Liviu Covalschi vrea să ajungă la Hollywood, însă dorește să-și construiască cariera pas cu pas. Pentru moment vrea să devină un nume cunoscut în Asia, iar apoi să facă pasul către Statele Unite ale Americii.

„Vis – a – vis de Hollywood pentru moment nu vreau să semnez acolo nimic. Voi face producții Hollywood, dar sub impresariat Asia. Vreau să-mi construiesc cariera și nume aici, să fiu main aici și după ce urc sus în topurile din Asia să merg la Hollywood cu un contract destul de important. E mai bine așa. Agenții și managerii mei se ocupă de această tranziție să o fac cum trebuie și să fie de succes”, a concluzionat Liviu Covalschi.

Adauga comentariu