FOTO Primăria Moldovița a dat peste 100.000 de euro pentru a pietrui un drum care nu aparține comunei

Vara aceasta, Primăria Moldovița a amenajat drumul Plăiasca din satul Argel, comuna Moldovița. Practic, drumul respectiv a fost pietruit pe întreaga sa lungime, cetățenii din sat precizând că ar fi fost folosit de pietriș excavat ilegal din râul Moldovița.

Subiectul acestui articol nu îl reprezintă proveniența pietrișului ci faptul că drumul a fost amenajat fără ca terenul să aparțină comunei Moldovița, ci este al cetățenilor.

Lucrările au fost realizate de către firma de casă SC Best Auto Network SRL Moldovița, societate care trebuie să primească de la Primăria condusă de edilul Traian Iliesi suma de 520.064,39 de lei cu TVA (437.028,89 de lei, fără TVA), bani de la bugetul local.

O asemenea investiție nu este de blamat, însă ca niște adevărați gospodarii, cei de la Primăria Moldovița au pus carul înaintea boilor și au modernizat un drum care nu le aparține.

Cetățenii din Moldovița pe ale căror terenuri a fost amenajat un drum pietruit cu mai bine de 100.000 de euro, nu vor să renunțe la bucățile lor de pământ și amenință că vor da în judecată Primăria.

Adauga comentariu