FOTO Primăria Suceava a aplicat amenzi în valoare de peste 50.000 de lei celor care și-au aruncat gunoaiele în bătaie de joc în perioada martie - mai

Astăzi, viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat faptul că, în perioada martie - mai 2021, inspectorii Primăriei municipiului Suceava au aplicat 39 de amenzi, în valoare totală de peste 55.000 de lei, celor care și-au aruncat gunoaiele în bătaie de joc prin oraș.

„Un oraș civilizat este, în primul rând, un oraș curat!
Cu siguranță cu toții suntem de acord cu această afirmație, însă câți dintre noi contribuim ca aceasta să devină realitate? [🤔]
Imaginile de mai jos cred că pot fi un răspuns. Într-adevăr, responsabilitatea administrației este ca Suceava să fie un oraș curat, însă responsabilitatea cetățenilor este cea de a fi civilizați și de a da dovadă de simț civic.
Iar cum lipsa civilizației se <plătește>, colegii mei inspectori au aplicat sancțiuni în valoare de 55.500 lei, un total de 39 de sancțiuni, 26 pentru persoane juridice și 13 pentru persoane fizice.
https://www.suceavacurata.ro/ - site-ul de unde sucevenii pot lua informațiile necesare cu privire la depozitarea conformă a deșeurilor, programul de colectare, dar și informații despre colectarea selectivă a deșeurilor.
Împreună menținem orașul curat și contribuim la bunăstarea mediului înconjurător,” a spus Lucian Harșovschi.

Adauga comentariu