FOTO Primarul Ion Lungu dă dovadă de ipocrizie când le cere sucevenilor să nu dea mărțișoare și flori de 1 și 8 martie, după ce în pandemie a împărțit flori și pliante în campania de la parlamentare

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, dă dovadă de ipocrizie atunci când le cere sucevenilor să nu dea mărțișoare și flori de 1 și 8 martie.

Chiar dacă vrea să pară că are o atitudine preventivă care să limiteze efectele răspândirii de coronavirus, edilul nu a ezitat să se delimiteze de distanțarea socială, atunci când interesul său a fost mai important decât cel al cetățenilor.

În campania electorală de la parlamentare, la data de 4 decembrie 2020, Ion Lungu a împărțit pliante prin tot orașul, intrând în contact cu un număr foarte mare de persoane. Primarul Sucevei nu era singur, ci era însoțit de o armată de colegi, care la rândul lor ofereau pliante electorale.

La sfârșitul anului trecut, edilul Ion Lungu a oferit flori bătrânilor din oraș, chiar la sediul Primăriei, într-un act de populism.

Probabil, atunci florile nu puteau răspândi coronavirusul, însă acum de 8 martie, sănătatea doamnelor și domnișoarelor este pusă în pericol de către un buchet de flori.

„Recomand sucevenilor să evite să mai pună acele mărțișoare, să evităm să mai intram în contact unii cu alții, chiar și florile care sigur dacă mergem pe o anumită idee pot transfera virusul de la o persoană la alta”, a declarat ieri primarul Ion Lungu, care a încălcat aceste recomandări când sănătatea sucevenilor nu era mai presus de interesele personale.

Adauga comentariu