FOTO Primarul Lungu a parcat anapoda la doi pași de parcarea subterană goală și de cea cu taxă din fața Muzeului Bucovinei. Poliția Locală doarme?

În această dimineață, pe la ora 10.00, Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, s-a deplasat cu mașinuța sa electrică în centrul orașului pentru a oferi un buchet de flori și un cadou cuiva din Consiliul Județean Suceava, cel mai probabil lui Gheorghe Flutur, care își sărbătorește astăzi ziua de nume.

Lungu a trântit autovehiculul electric în buza pietonalului din centrul municipiului reședință de județ, a luat buchetul de flori și punga de cadouri din mașină și a intrat în clădirea Palatului Administrativ al Sucevei.

Mașina a fost lăsată la doi pași de parcarea subterană, care este mai mult goală decât ocupată de vehicule. În plus, în zonă mai există și parcarea cu taxă din fața Muzeului Bucovinei, dar probabil Lungu nu avea mărunt la el.

Edilul Sucevei probabil deja regretă faptul că pietonalul construit cu granit din China și-a schimbat destinația din parcare în culmea pietonal.

Apropo, Poliția Locală doarme sau chiar nu are voie să dea amenzi rutiere doar anumitor șoferi?

Adauga comentariu