FOTO Profesorii de la liceul din Moldovița o acuză pe directoare că îi ține într-un stres continuu. Un dascăl a fost preluat de ambulanță și dus la spital

Ieri, 16 decembrie 2019, înainte de prânz, o profesoară de la Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” din comuna Moldovița a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău în timpul programului de muncă.

Conform surselor noastre, pe fond de stres profesoara căreia i s-a făcut rău a dat semne de preinfarct înainte de a ajunge ambulanța. Principala cauză a stării de rău a respectivei profesoare ar fi o discuție în contradictoriu pe care ar fi avut-o cu puțin timp înainte chiar cu directorul liceului, Daniela Ceredeev.

O profesoară este luată de ambulanță de la școală, iar directorul este nepăsător?

Nemulțumirile profesorilror privind reacția directorului în urma evenimentului a părăsit unitatea de învățământ, astfel au ajuns la urechile reporterilor Ziar de Suceava. Daniela Ceredeev nu ar fi arătat nici măcar un minimum interes față de starea de sănătate a profesoarei suferinde.

Profesori terorizați de director?

Profesorii Liceului Tehnologic „Vasile Cocea” acuză faptul că procesul educativ nu se desfășoară cum ar trebui din cauza managerului unității de învățământ, respectiv Daniela Ceredeev.

Zvonurile privind persecuțiile Danielei Ceredeev pe care le aplică cadrelor didactice din liceu au ajuns a fi auzite de o mare parte a comunității din localitate. Directorul i-ar teroriza pe profesori împărțindu-le normele și orele de muncă după bunul plac, nu după cum e prevăzută legea.

Concurs susținut cu ajutor politic?

Daniela Ceredeev a ajuns pe postul de director al liceului în urma unui concurs. Comunitatea din Moldovița susține faptul că aceasta a fost susținută politic pentru a ajunge pe postul de director al unității de învățământ.

Premii în urma activităților fictive?

Atât localnicii cât și profesorii spun că, de când este director, Daniela Ceredeev a primit mai multe premii fără a desfășura  activități pe bune, ci doar fictive.

„Îmbracă copiii, le face o fotografie, îi îmbracă în altceva, le face iar fotografie și activitatea este gata. Ceea ce puteți vedea pe Facebook-ul Danielei Ceredeev este contrar adevărului”, ne-a spus o persoană din Moldovița, care dorește să rămână anonimă deoarece îi este frică de urmările ce i le-ar putea aduce Daniela Ceredeev cu presupusul ajutor politic.

Elev traumatizat de director?

De asemenea, Daniela Ceredeev este acuzată de faptul că a persecutat în repetate rânduri un elev de la clasa unde este dirigintă. În urma comportamentului pe care l-ar fi avut Daniela Ceredeev cu respectivul elev se vehiculează că adolescentul necesită sprijinul unui psiholog pentru a trece peste traumele provocate de diriginta sa, care este și director al liceului.


Reporterii Ziar de Suceava au încercat să ia legătura cu Daniela Ceredeev pentru a îi cere un punct de vedere cu privire la evenimentul petrecut ieri, dar nu a fost de găsit.

sursa foto: wikimapia.org, Facebook/ Daniela Ceredeev

Comentarii

Solobebe

17.12.2019 16:08

E profesoara in cele mai mukte comisii si Metodist I. S. J.!!!! La toate disciplinele ppsibile-se pricepe la Toate E metodist religie, metodist lb. Romana, metodist proiecte eduCatiVe, metodist cultura civica... METODIST LA TOATE SI IN TOATE!!! . ASA CEVA - NAPEON DE MOLDOVITA!!!!! CUM E POSIBIL??? PILELE??? SI DIRECTOR, SI PROFESOR MERITO. E EXAGERAT, II CREDEM PE ACEI PROFESORI, VAI DE VIAȚA LOR!!!! MAI TREBUIE STUDIAT CAZUL SI DAT IN PRESA!!!!!! TRIST E CA MAJORITAYAE DIRECTORILOR FAC AȘA!!!

MarcelD

17.12.2019 19:37

Ar fi trebuit ca doamna directoare să o legene pe acea profesoară. E fix vina directoarei pentru acel preinfarct. Știre de rahat. Te-ai chinuit mult să o scrii? Te afli printre cei care au avut nevoie de psiholog?

Corina

17.12.2019 20:59

Mi-e foarte greu, dacä nu chiar imposibil să cred asa ceva. Cu toată compasiunea pentru colega afectatä, cred că a fost o situație care a fost interpretată tendentios si asta e de natura sä loveascä nu atât imaginea cât īn sufletul și īn munca de zeci de ani a unui om dedicat școlii. E päcat, sä se distribuie īn mediul virtual astfel de informații denigratoare .

Corina

17.12.2019 21:01

Mi-e foarte greu, dacä nu chiar imposibil să cred asa ceva. Cu toată compasiunea pentru colega afectatä, cred că a fost o situație care a fost interpretată tendentios si asta e de natura sä loveascä nu atât imaginea cât īn sufletul și īn munca de zeci de ani a unui om dedicat școlii. E total lipsit de eticä sä se distribuie īn mediul virtual astfel de informații denigratoare.

Lidia Mirzac

17.12.2019 23:21

Niciun copil de clasa a 7-a n-ar fi putut scrie o stire mai putin profesionist decat jurnalistul dv. Nu stiu cat adevar este in articol. Poate e , poate nu e! Ceea ce stiu sigur este ca jurnalistul dv nu stie nimic despre cum se scrie o stire. Copiii invata in clasa a 7-a ca orice stire trebuie sa raspunda la cateva intrebari: cine?, ce?, cand?, unde?. de ce?. Jenant . Il si platiti pe domnul jurnalist???? 

Adauga comentariu