FOTO Puhoi de treceri pentru pietoni de o stradă din Suceava proaspăt asfaltată în bătaie de joc: „Ne-au făcut treceri pe săturate”

Strada Bogdan Vodă din municipiul Suceava a ajuns să cunoască asfaltul după mai bine de 40 de ani de zile în care mijloacele de transport trebuiau să circule pe o uliță acoperită cu pământ. Vara aceasta, strada din municipiul reședință de județ a fost asfaltată.

Pentru a realiza „minunea”, Primăria municipiului Suceava a pus la bătaie suma de 496.688 de lei fără TVA, contractul fiind adjudecat de firma SUCT SA Suceava cu 257.263 de lei fără TVA. Strada a fost asfaltată cu chiu cu vai, după ce, la începutul lunii septembrie, constructorul a anunțat că va termina totul în maximum două săptămâni.

„Constructorul a spus că în două săptămâni vor fi terminate lucrările pe această stradă. Acest lucru este îmbucurător și pentru locuitorii de pe strada Mihail Sadoveanu pentru că aceeași firmă lucrează acolo, unde se va începe asfaltarea tot în această săptămână. Sunt convins că atunci când se va elibera forța de muncă de pe strada Bogdan Vodă, va merge pe strada Mihai Sadoveanu”, declara în urmă cu două luni de zile Ion Lungu, primarul municipiului Suceava.

În cele din urmă, cei de la SUCT SA Suceava au finalizat de asfaltat strada Bogdan Vodă, deși se poate vedea cu ochiul liber că lucrarea nu este una de foarte bună calitate. Interesant este faptul că pe această stradă, ce are o lungime puțin peste 150 de metri, au apărut nu mai puțin de nouă treceri pentru pietoni.

Oamenii care locuiesc pe strada respectivă sunt nemulțumiți de modul în care s-a asfaltat strada și de faptul că sunt foarte multe treceri pentru pietoni ale căror prezență nu este logică deoarece traficul rutier este unul redus.

„Soțul meu lucrează în domeniu și a spus că nu a fost turnat stratul de uzură așa că asfaltul nu are cum să reziste prea mult. Măcar ne-au făcut treceri pe săturate, dacă asfaltul e de proastă calitate. Sigur s-au spălat ceva bani cu zebrele astea”, ne-a spus o suceveancă nemulțumită ce locuiește pe strada Bogdan Vodă.

Comentarii

Ozarchevici Dim...

12.11.2018 11:58

Observ ca, de fiecare data cand municipalitatea face ceva bun, trebuie sa fie o multime de nemultumiti care nu vad decat partea goala a paharului....Dupa ce a stat fara asfalt 40 de ani, concitadina noastra e nemultumita de calitatea asfaltului si de vopseaua de pe trecerile de pietoni care, chipurile, ar ascunde niste bani ingropati. Se vede ca este ultraspecialista in domeniu si probabil ca era mai bine pentru dansa daca strada ramanea neasfaltata inca vreo 40 de ani!

Adauga comentariu