FOTO Remorca încărcată cu lemne a unui camion s-a răsturnat peste un gard din satul Brodina. Remorca în cauză aparține unei firme care ar fi condusă din „umbră” de către fostul primar, certat cu legea, al comunei Brodina

Ieri, în jurul orei 17.30, pe raza comunei Izvoarele Sucevei, satul Brodina, remorca unui ansamblu de vehicule care transporta material lemnos s-a răsturnat. Martorii au sunat la 112, au anunțat evenimentul și faptul că există suspiciuni cu privire la documentele de însoțire a lemnului.

Se pare că, șoferul ansambulului de vehicule care transporta lemne este un bărbat din Brodina. Acesta conducea ansamblul pe un drum acoperit cu zăpadă bătătorită și gheață. Ansamblul compus dintr-o autoutilitară marca Man și o remorcă care aparține SC Forestbrod SRL circula pe DJ 176A,  dinspre comuna Izvoarele Sucevei către comuna Brodina. La un moment dat, remorca a intrat în balans și pe urmă a ajuns într-un șanț.

După ce a ajuns remorca în șanț, o parte din lemnele încărcate au căzut pe gardul unui localnic. În urma evenimentului au fost puse la pământ cinci plase de gard.

Șoferul ansamblului de vehicule le-a prezentat polițiștilor pe telefonul mobil două avize electronice pentru lemnele pe care le transporta. Oamenii legii nu au găsit nereguli la respectivul transport.

Proprietarul gardului s-a înțeles cu șoferul, iar polițiștii i-au dat șoferului o amendă.


În Registrul Comerțului, SC Forestbrod SRL este administrată de către un anume Andrei Gheteș și are ca obiect de activitate preponderent „taierea si rindeluirea lemnului”. Chiar dacă firma este trecută pe numele individului menționat anterior, în trecut firma ar fi fost patronată din „umbră” de către Vasile Viorel Melen (fostul primar al comunei Brodina), iar conform surselor noastre ar fi și în prezent.

 

Adauga comentariu