FOTO Șapte camioane cu 175 de tone de produse au fost duse la Cernăuți de Fundația „Sânge pentru România”

Ieri a plecat spre Ucraina cel de al șaptelea camion cu produse destinat Departamentului Protecție Socială din Cernăuți  de unde se face distribuirea produselor în funcție de urgențe și necesități.

Camionul conținea atât produse donate la Centrul de strângere a donațiilor, cât și produse aduse de Crucea Roșie România.

De această dată camionul a fost însoțit în Ucraina la Cernăuți de membrii Fundației: Florin Solcan, Dani Ripan, Ovidiu Sfetcu, Andrei Ghiță, NH Nadia, Iftode Călin Claudia și Andrei Iacov. Aceștia s-au întâlnit cu directorul Departamentului Protecție Socială din Cernăuți, Irina Isopenco, vice guvernatorul regiunii Cernăuți, Bogdan Covaliuc, primul vice guvernator al regiunii Cernăuți, și au discutat privind urgențele cu care se confruntă și cum le putem fi în continuare de ajutor.

„Voluntarii noștri sunt pe baricade la Centrul de strângere de donații din parcarea Iulius Mall Suceava. România umple camioane. Refugiații se bazează pe noi”, au transmis reprezentanții Fundației „Sânge pentru România”.

Pentru cei care nu reușesc să ajungă la Centrul de strângere a donațiilor însă doresc să susțină inițiativa fundației, o pot face financiar, în următoarele conturi pe care vi le punem la dispoziție:

cont în LEI: RO13BACX0000003244753000

cont în EURO: RO83BACX0000003244753001 

Titular: Fundația Umanitară Nord 2001-  Sânge pentru România

Notați pe transferuri: „Pentru UCRAINA”

Sau direct pe site-ul fundației cu cardul, urmând link-ul: https://doneaza.funord2001.ro

Adauga comentariu