FOTO Șapte persoane au fost rănite, dintre care doi suceveni, într-un accident rutier petrecut în județul Arad

Un grav accident de circulaţie s-a produs în cursul nopţii trecute, pe drumul dintre Arad şi Chişineu-Criş. Şapte persoane, care se aflau într-un microbuz şi o autoutilitară, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Două dintre acestea au fost transportate la spital.

“În jurul orei 22:30, un bărbat de 34 ani a condus o autoutilitara pe D.N 79 dinspre Arad către Oradea, iar la km. 35+700 m., a intrat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 45 de ani, din Suceava, după care autoturismul a derapat într-un șanț de pe partea dreaptă a drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducărilor auto și unei pasagere din autoturism de 61 de ani, din Suceava”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Poliţiştii au stabilit că şoferul care a produs accidentul era sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a părăsit locul accidentului, fiind găsit ulterior de poliţişti. Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Familia din Suceava, aflata în microbuz, mergea în judetul Timiș. O sora a șoferului avea casa arsa de un incendiu și mergeau sa o ajute.

„Venim de la Suceava și mergem în județul Timiș, în comuna Gelu, la o soră căreia i-a ars casa. Am mers să o ajutăm...întreaga familie”, a spus șoferul microbuzului.

Adauga comentariu