FOTO Se pregătește primarul Ion Lungu de pensionare? Acesta vrea să deschidă un Club al Pensionarilor în oraș

Sâmbăta trecută, 4 ianuarie 2020, primarul Sucevei Ion Lungu a participat la petrecerea de Revelion a pensionarilor din cadrul Casei de Ajutor Reciproc Suceava.

„Am participat astăzi (sâmbătă, 4 ianuarie 2020) cu plăcere la REVELIONUL PENSIONARILOR MEMBRI C.A.R. SUCEAVA. Este o organizație model a pensionarilor din orașul nostru care face multe acte de caritate și sprijină membrii asociației. Am fost și am transmis mesajul și recunoștința comunității!”, a declarat Ion Lungu.

În ultimii trei ani, edilul nu a pierdut niciun Revelion al pensionarilor pentru că a fost invitat și conform spuselor sale nu refuză niciodată o invitație.

Petrecerea a avut loc la Prestige Ballroom. La eveniment, Ion Lungu a anunțat faptul că în câteva luni va fi inaugurat în oraș primul Club al Pensionarilor.

„În această primăvară vom inaugura primul Club al Pensionarilor din municipiu în colaborare cu această asociație. La mulți ani, dragi pensionari! Noul an să vă aducă sănătate și prosperitate”, a spus primarul Sucevei.Anul acesta vor avea loc alegerile locale în urma cărora se va stabili cine va fi primarul Sucevei în perioada 2020 – 2024. Sucevenii par a fi destul de sătui de Ion Lungu în funcția de primar, ceea ce ar putea să se simtă la alegeri, dacă acesta va candida.

În acest an, pe data de 18 iulie, Ion Lungu va împlini vârsta de 59 de ani.

Deoarece în ultimii ani actualul primar a părut din ce în ce mai atașat de pensionarii din oraș, nu este exclus faptul ca, profitând de beneficiile pe care i le va aduce vârsta, acesta să se înscrie în Clubul Pensionarilor unde își va aștepta pensia liniștit printre alți bătrâni, care poate au avut mai puțin noroc decât el.

sursa foto: www.obiectivdesuceava.ro

Adauga comentariu