FOTO Senatorul Virginel Iordache, ignorat total în timpul vizitei făcute de ministrul Răzvan Cuc pe șantierul șoselei de centură a Sucevei

Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a făcut astăzi o vizită de lucru pe șantierele șoselelor de centură a municipiilor Suceava și Rădăuți. Prima oprire a fost făcută la Suceava, unde ministrul a fost însoțit de către deputații Eugen Bejinariu (PSD) și Ștefan Alexandru Băișanu (ALDE), precum și de senatorul PSD Virginel Iordache.

Dacă Bejinariu și Băișanu păreau extrem de relaxați și au intrat în contact cu muncitorii, Iordache a părut extrem de stingher, părând că a fost adus cu forța și lăsat deoparte.

Virginel Iordache nu s-a pozat alături de Răzvan Cuc, el alegând să stea singurel într-un colț pentru a nu deranja. Acesta a avut o încercare de a sparge semicercul făcut de cameramani și reprezentanții mass – media, însă fără succes, întorcându-se frumos la locul său.

În primăvara acestui an, senatorul PSD Virginel Iordache a fost în centrul unui adevărat scandal după ce a fost dus cu elicopterul SMURD de la Suceava la București pentru o simplă toxiinfecție alimentară.

Adauga comentariu