FOTO Soarele se luptă cu noile led-uri de iluminat stradal. Cine luminează mai bine gropile din asfalt pe timp de zi?

Astăzi, 24 aprilie 2019, corpurile de iluminat stradale fac concurență soarelui. În cartierul Zamca, pe strada Narciselor, soarele este „ajutat” de noile led-uri, de pe stâlpii de iluminat, pentru a lumina, ziua, toate cotiturile.

Municipiul Suceava se poate lăuda cu faptul că a fost premiat de către Asociația Municipiilor din România cu trofeul „Excelență în iluminat public și eficiență energetică”.

Modest și sincer, îndrăgitul primar Ion Lungu a spus că trofeul a fost obținut în urma finalizării proiectului de modernizare a iluminatului stradal cu fonduri elvețiene.

„Prin acest proiect s-a modernizat iluminatul public din oraș, a crescut intensitatea luminoasă de la 45 la 100%, poluarea este zero, iar lucrul cel mai important este acela că s-a redus de 3,5 ori factura la iluminatul public. Este considerat un Proiect de bune practici la nivel de țară în acest domeniu. De asemenea, am mai avut două nominalizări la Trofeele de Excelență în Transport public și Antreprenoriat local. Mulțumesc sucevenilor care au suportat deranjul creat prin implementarea proiectului, consilierilor locali care au aprobat în Consiliul local acest proiect și echipei din cadrul primăriei care a contribuit la realizarea acestuia”, a spus Ion Lungu în anul 2018.

sursa foto: www.svnews.ro

Comentarii

ABABEI DANUT

24.04.2019 19:10

Nu e deloc concludenta poza dv. Este foarte posibil sa fi fost lucrari de intretinere sau verificarare a iluminatului stradal. Si ce sens are incercuirea aia a mai multor lampi ? Păi daca e aprinsa una, nu e logic ca sunt toate conectate ? Asta e un mic circ ce il faceti dv. Repet, e si posibilitatea unor lucrari dar si cea a unei defectiuni de programare. Pledez pentru prima varianta, am lucrat destul in domeniu ...

Adauga comentariu