FOTO Șoferița vinovată de producerea accidentului din fața Primăriei Suceava nu s-a oprit la culoarea roșie a semaforului

Ieri, în jurul orei 11.45, în intersecția din fața Primăriei Suceava a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme conduse de femei.

Mariana D. (32 de ani), din municipiul Suceava, conducea un autoturism marca Audi A6 pe Bulevardul 1 Mai din municipiul Suceava. Aceasta se îndrepta dinspre strada Ștefan cel Mare către Spitalul Județean Suceava. La semaforul din fața Primăriei Suceava, aceasta s-a oprit la culoarea roșie a acestuia. Când culoarea semaforului s-a făcut verde, șoferița s-a pus în mișcare. În timpul deplasării, aceasta a intrat în coliziune cu un autoturism marca Volkswagen Golf condus de către Ioana B. (46 de ani), din municipiul Suceava. Cea din urmă se deplasa dinspre sediul ISU Suceava către Bulevardul 1 Mai. Aceasta a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, fără a acorda prioritate de trecere.

 

În urma impactului, Ioana B. a fost rănită ușor, motiv pentru care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Victima a fost diagnosticată cu „contuzie ușoară prin accident rutier”.

Ambele șoferițe au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Acestora li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu