FOTO Șoferul beat care a lovit mortal cu mașina un bătrân a fost reținut pentru 24 de ore

La data de 18 iunie 2021, la ora 09.36, Poliția Municipiului Suceava a fost anunțată prin 112 despre faptul că pe DJ 208 D, pe raza localității Mitocu Dragomirnei, s-a produs un accident rutier în urma căruia a rezultat decesul unei persoane.

Dan Poenaru (49 de ani), din satul Slobozia, comuna Zvoriștea, a condus autoturismul Volkswagen pe DJ 208D, pe raza localității Mitocu Dragomirmei, când a ajuns la intersecția cu aleea ce duce spre iazul „Lipoveni”, l-a surprins și accidentat pe Dumitru G. (84 de ani), din municipiul Suceava, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nemarcat și fără să se asigure.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul lui Dumitru G. al cărui cadavru a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Dan Poenaru a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Suceava. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ucidere din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.   

Adauga comentariu