FOTO Străzile și parcările din Suceava arată ca după un bombardament eșuat

Străzile din cartierul George Enescu arată ca după detonarea unor mine, ceva mai prost calitative. 

Pe strada Zorilor, din cartierul George Enescu, din fața Colegiului Național de Informatică Spiru Haret până în zona magazinului Albina, gropile de pe drum se adâncesc de pe o zi pe alta. Cu toate că strada respectivă a fost asfaltată în urmă cu aproximativ un an, calitatea muncii se observă prin „craterele” apărute după prima iarnă.

Pe strada Lazăr Vicol, hârtoapele fac parte din peisaj

 

În spatele magazinului Albina, există o groapă „veterană”, pavată cel mai propabil cu ajutorul „combinațiilor” edilului. Aceasta enervează șoferii, cât și pietonii, de mai bine de doi ani. În acest timp, groapa s-a adâncit din ce în ce mai mult, încât acum unele mașini pot suferi daune destul de costisitoare.

În aceeași zonă, în spatele magazinului Albina, există o parcare care ar fi fost recondiționată prin luna noiembrie a anului 2018. După terminarea lucrărilor, mai multe utilaje au fost lăsate, ca la expoziție, în acea parcare. Respectivele utilaje ocupau inutil mai multe locuri de parcare. Pe lângă faptul că locuitorii din zonă au avut de suferit în urma tăierii bătătorului de covoare, au fost nevoiți și să admire utilajele de la SUCT SA Suceava, care ocupau aproximativ cinci locuri de parcare.

Cât de dreaptă și perfectă este parcarea respectivă se observă „la ochi”, nefiind nevoie să se folosească nivela pentru ca un cetățean mai nespecializat să poată critica lucrările. De îndată ce ai intrat în parcarea recondiționată cu mașina, ai senzația că ai ajuns în mijlocul unei furtuni pe mare.

Nu recomandăm parcarea din spatele magazinului Albina persoanelor cu „rău de mare”!

În zona intersecției străzii Lazăr Vicol cu strada Zorilor, există o parcare pe partea laterală a drumului. Parcarea respectivă este pentru persoanele disperate după un loc de parcare, sau a celor care au mașini înalte. 

„De multe ori, am văzut pe geam mașini împotmolite în gropile astea”, a declarat un localnic care tocmai parca în zonă.

Având în vedere faptul că ne lăudam cu mărimile, în fața asiaticilor, ne putem mândri că suntem mai „serioși” și la mărimea gropilor. În mini iazurile prin care cetățenii sunt nevoiți să-și bage mașinile pentru a parca, în vreo doi ani, s-ar putea face crescătorie de pești, din care se vor putea pescui carași cât primarul de grași. 

În noua parcare civilizată, canalele au rămas neatinse de pe vremea primului mandat a primarului Ion Lungu.

 

 

 

Adauga comentariu