FOTO Suceveanul Liviu Covalschi a devenit primul actor alb care semnează ca actor principal full time pentru o companie de film din Asia: „Am propus să se filmeze în România”

Suceveanul Liviu Covalschi (38 de ani) a devenit într-un timp record unul dintre cei mai apreciați actori din lumea cinematografică din Asia. Acesta a semnat ca actor principal full time pentru cea mai mare companie de film din Asia.

„Am semnat ca actor principal nu pentru un rol, ci pentru cea mai mare companie de film din Asia care are puncte de lucru în Hong Kong, Taiwan, Coreea de Sud, Japonia, China și bineînțeles Hollywood. Este pentru prima dată în istoria Asiei când un alb și mai ales român a semnat main actor full time într-o companie de film. Au mai fost albi actori principali într-un film, dar nimeni nu a semnat pentru următorii 10 ani”, a declarat Liviu Colvaschi.

Actorul sucevean vrea să filmeze o parte din viitoarele sale filme pe teritoriul României din dorința de a-și promova țara natală.

„Se pregătesc cinci filme big budget de acțiune în care eu sunt actorul principal. Am propus să se filmeze în România și nu doar ca locație ci pentru a arăta ca sunt român și cât de frumoasă este România. Mai am și alte mari surprize dar pe care încă nu le pot face publice”, ne-a mai spus Liviu Colvalschi.

Acesta a reușit în doar doi ani de zile să impresioneze în lumea cinematografică din Asia. El a devenit unul dintre cei mai apreciați actori care activează în estul continentului asiatic.

„Am visat să fiu în filme și nu m-am așteptat să se întâmple atât de repede. După ce s-a intamplat, timp de doi ani am avut roluri mici sau supporting main. Apoi, s-a întâmplat imposibilul și am semnat ca actor principal după doar doi ani de activitate. Eu zic că e foarte repede și sună foarte promițător pe viitor. Ce să zic dacă ține tot așa, așteptăm în câțiva ani un Oscar. Bineînțeles, glumesc. Sunt foarte fericit și odată cu această realizare au început companiile mari să mă contacteze să colaborăm pe promo și imagine. Nu demult am filmat chiar în România trei reclame mari la un brand german”, a mai povestit Liviu Covalschi.

Suceveanul a muncit mult și nu a renunțat o secundă la visul său de a devenit unul dintre cei mai buni actori.

„Secretul constă în a munci mult, a nu renunța, a visa și a te trezi dimineața să faci ceva pentru visul tău deoarece nu se va realiza stând. Este nevoie sigur și de noroc și de Dumnezeu. Cred că cel mai important e ca și după ce se întâmplă să nu te oprești, să înveți mereu noi lucruri. De exemplu, abia am venit iar dintr-un training antiterorism, am făcut mai multe cursuri de perfecționare, pentru că trebuie să devii mai bun decât erai atunci când ai semnat. În noul concept, în Asia un actor de acțiune trebuie să facă tot singur, respectiv să-și spună replicile, să lupte, să-și facă cascadoriile, totul. Eu nu folosesc dublură sau cascador”, a mai completat Liviu Covalschi.

Actorul sucevean are o imagine deosebită care i-a atras pentru asiatici. Felul lui de a fi și modul de a juca l-a făcut să devină o vedetă a lumii cinematografice din Asia.

„E o experiență nouă și pentru ei. I-a atras probabil felul meu de a fi, imaginea, look-ul și mai ales că pot face tot singur fără dubluri sau cascadori”, a ținut să precizeze Liviu Covalschi.

Acesta își dorește să progreseze în continuare și să ajungă, de ce nu, la nivelul unor actori de acțiune precum Dwayne Johnson sau Tom Cruise.

„Mereu am visat să fiu la același nivel cu cei mai buni, precum The Rock  sau Tom Cruise. Cred că mereu trebuie să țintim cât mai sus pentru că doar așa ne motivăm”, a declarat Liviu.

În afară de filmele ce vor fi turnate în România, Covalschi va apărea în filme mari blockbuster care vor fi filmate în orașe mari precum Mexico, Manila sau Beijing.

„Sunt mai multe proiecte deja semnate. Pot zice că într-unul sunt agent Interpol și în altul sunt șeful mafiei într-un film realizat de Netflix”, a anunțat suceveanul.

Liviu Covalschi își dorește să ajungă la Hollywood însă consideră că primul pas este acela de a deveni cel mai bun actor alb din Asia: „Hoollywood poate veni oricând. Nu e vorba când, e vorba de momentul potrivit. Voi ajunge la Hollywood după ce voi fi numărul unul în Asia ca actor alb. This is the right way”, a concluzionat actorul sucevean.

Adauga comentariu