FOTO Sucevenii pun mână de la mână pentru nașterea unei gropi de gunoi pe trotuarul din fața Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară

Altă zi, aceleași obiceiuri. De ieri până astăzi, sucevenii au continuat să arunce gunoiul aiurea în fața Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară. Așa dar, pe lângă pungile, sacii și cutiile cu deșeuri colectate neselectiv aruncate ieri, astăzi s-a putut observa un morman mai mare de gunoi.

Amintim faptul că zilele trecute, tomberoanele de pe strada Narciselor din municipiul Suceava, din fața Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară și de pe străduța ce duce spre Liceul Teoretic Filadelfia, au dispărut.

(A=gunoi aruncat aiurea; B=containere semiîngropate) 

Chiar dacă au fost montate containere semiîngropate unde să se arunce gunoiul, suceveni par să nu fie de acord cu ele. Între varianta de a mai merge încă vreo 50 de metri până la noile containere și varianta de a arunca gunoiul aiurea, sucevenii aleg cea de-a două varianta. 

Trebuie menționat faptul că respectivele tomberoane ce au fost scoase din circuit oricum obișnuiau să fie burdușite cu deșeuri de parcă nimeni nu se ocupă cu colectarea deșeurilor în acest oraș.

Pe lângă faptul că sucevenii dau dovadă de nesimțire, angajații firmelor de salubrizare trec de câteva ori pe zi pe lângă mormanul de gunoaie dar se fac că nu îl văd.


Adauga comentariu