FOTO Sute de voluntari de la „Let’s Do It, România” au făcut curățenie în municipiul Suceava

Voluntarii asociației „Let’s Do It, România” și-au făcut simțită prezenta și în municipiul Suceava. Ieri, 25 septembrie 2021, sute de voluntari echipați cu saci menajeri au luat la pas municipiul reședință strângând toate deșeurile care le-au ieșit în cale. 

Din fotografii se pare că voluntarii au salubrizat și unul dintre malurile râului Suceava. Pe malul respectiv deseori sunt semănate tot felul de deșeuri, dar autoritățile nu le observă. 

„Let’s Do It, Suceava! Împreună pentru un oraș mai curat!
Mesajul transmis de cei de la Let's Do It, Romania este și a fost susținut mereu de către municipalitatea suceveană, întrucât cu toții ne dorim un oraș mai curat, o țară mai curată și un mediu mai sănătos.
Astăzi s-a desfășurat o nouă campanie de curățenie, inițiată de aceștia, pe care Primăria Municipiului Suceava a susținut-o și la care a participat logistic. Curățenia orașului este o responsabilitate comună, administrație-cetățeni, iar odată făcută, aceasta trebuie menținută.
Cu toții trebuie să fim mai atenți la ce și unde aruncăm, să ne implicăm în îngrijirea orașului nostru, să îl respectăm ca pe casa noastră, pentru că, în fond, asta și este. Felicitări tuturor celor care au participat, Suceava are nevoie de astfel de oameni implicați! Doar împreună putem menține orașul curat”, a spus viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

Asociația „Let’s Do It, România” susține că are la nivelul țării peste 1.900.000 de voluntari.

Adauga comentariu