FOTO Tânărul care a murit ieri în accidentul rutier de pe centura Rădăuțiului a pătruns pe contrasens și a lovit două mașini

Ieri, pe la ora 11.30, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Rădăuți, conducea un autoturism pe șoseaua de centură a Rădăuțiului, dinspre DN 17A spre DJ 178. La un moment dat, tânărul a pătruns pe contrasens și a acroșat un autoturism condus de către un bărbat din comuna Sucevița. Pe urmă, cel dintâi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula de asemenea din sens opus. La volanul ultimei mașini se afla un bărbat în vârstă de 42 de ani, din orașul Siret.

 

La fața locului au intervenit pompierii militari cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2) cu sprijinul a trei ambulanțe SAJ.

În eveniment au fost implicat șase persoane, dintre care doi minori în vârstă de 5 și 9 ani. Ultimii doi sunt transportați la spital împreună cu mama lor. Printre răniți s-a numărat și șoferul în vârstă de 21 de ani. Acesta a fost găsit în stare de inconștiență, iar cadrele medicale i-au aplicat manevre de resuscitare. Din păcate, medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul tânărului. Și bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost transportat la spital, fiind rănit.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

Inițial reprezentanților mass-media li s-a transmis faptul că tânărul era în vârstă de 22 de ani, dar astăzi s-a stabilit că acesta avea 21 de ani.

Adauga comentariu