FOTO Tânărul sucevean care a murit ieri într-un accident rutier în Bistrița-Năsăud este fiul fostului director de la SGA Suceava

Ieri dimineață, în jurul orei 03.40, printr-un apel la 112 a fost sesizați Poliția din orașul Beclean despre faptul că a avut loc un accident rutier în Reteag.

„La locul evenimentului, poliţiştii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Suceava, în timp ce se deplasa pe Drumul Naţional 17, prin Reteag, pe direcţia Beclean către Dej, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în impact cu un podeţ, răsturnându-se. În urma intervenţiei echipajelor medicale, s-a constatat din păcate decesul şoferului şi rănirea gravă a unei pasagere de 19 ani, din Oradea”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Tânărul de 23 de ani este fiul fostului director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava, Daniel Drăgoi. Natty Drăgoi a absolvit Liceul Teoretic Filadelfia din municipiul Suceava și era student la o facultate din Oradea. 

Conform informațiilor apărute în presă, suceveanul se îndrepta spre Oradea, întorcându-se de la o nuntă. 

Cotidianul Bihor Online a scris că Natty Drăgoi era liderul de închinare de la Biserica Lumina de pe Calea Clujului din Oradea.

sursa foto: stirisuceava.net

 

Adauga comentariu