FOTO Țigări de contrabandă de peste 160.000 de lei confiscate de polițiștii de frontieră suceveni

Ieri, 29 septembrie 2021, în baza unui mandat emis de către Judecătoria Rădăuți, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus au făcut o percheziţie domiciliară pe raza localității de frontieră Vicovu de Sus.

Percheziția s-a desfăşurat la un imobil, în prezența proprietarului, unde a fost descoperită, într-o anexă, cantitatea de 10.303 pachete cu ţigări, de provenienţă Duty-Free.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 120.500 de lei, a fost confiscată, iar în acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

În continuare, se desfăşoară activităţi specifice sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale și depistării tuturor persoanelor implicate.

Și polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au declanșat, tot ieri, 29 septembrie a.c., o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 20.25, aceștia au descoperit pe direcția comunei Brodina în apropierea frontierei de stat mai multe colete cu țigări.

Baxurile au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 3.496 de pachete cu țigări, în valoare de aproximativ 41.000 de lei. Și în acest caz, tigările au fost confiscate, fiind făcute cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru documentarea întregii activitați infracționale.

Adauga comentariu